Sisteme de supraveghere video

Sistemele de supraveghere video, asa numite CCTV (Closed Circuit Television – in lb. engleză) sau TVCI (Televiziune cu Circuit Închis – in lb. română), sunt acele dispozitive, care captează imagini pe o zonă de interes, care pot fi vizionate în timp real de pe un monitor sau smartphone, dar pot fi și înregistrate pentru vizionare ulterioară.

La ce ajută sistemul de supraveghere video?

Aceste sisteme sunt folosite pentru descurajarea infractorilor și pentru identificarea suspecților pe teritoriul monitorizat, protecția proprietății sau a persoanelor, monitorizarea personalului în timpul programului de lucru, supravegherea producției, detecție rapidă a problemelor, posibilitatea de a acționa mai rapid și mai eficient în situații de criză, supravgherea fluxului de vizitatori și traficul de mașini.

Sistemul de supraveghere video este compus din:

Interfonie rezidențială

Pentru un maxim de comfort și siguranță, interfonul este sistemul ideal pentru locuința ta, în orice moment el zilei. Acest accesoriu impune atat eleganță cât și securitate locuinței.

Prin intermediul acestor sisteme, beneficiarul are posibilitatea de a accepta sau nu vizita persoanelor care sună la poartă.

Cum sunt aceste sisteme?

Interfonia poate fi simpla sau videointerfonie. Acesta din urmă, după cum spune și numele, îți dă posibilitatea de a vedea persoana care sună pe un monitor montat în interior sau prin aplicație pe telefon.

Utilizarea sistemului este foarte simplă, prin apăsarea unui buton se deschide accesul și se permite intrarea în rezidență.

Componentele sistemului de interfonie sunt:

  • Post interior
  • Post exterior
  • Yală electromagnetică